Ikon, kundeservice

Vi er der for kundene våre

Når du kommer til vårt verksted, blir du møtt av vårt vennlige og kunnskapsrike personale som er klare til å svare på alle dine spørsmål og gi deg råd om bilens vedlikehold og reparasjoner.

Ikon, kvalitet

Bransjespesifikk ekspertise

Vi holder oss oppdatert med de nyeste teknologiene og bransjens beste praksis for å sikre at vi kan håndtere alle typer kjøretøy og utfordringer. Vi har spesialkunnskap om en rekke kjøretøy, uavhengig av merke, modell eller årgang. 

Ikon, hånd og verktøy

Få en sømløs opplevelse

Vi vet at tid er verdifullt for våre kunder, derfor strekker vi oss langt for å fullføre arbeidet i tide og holde deg informert underveis. Vi ønsker å gjøre hele opplevelsen så sømløs og praktisk som mulig.

Profesjonell reparasjon og vedlikehold av ditt kjøretøy

Velkommen til ARM Bilsenter. Hos oss finner du det meste innen bil under samme tak. Kjøp og salg av bruktbiler, godkjent bilverksted og godkjent bilpleiehall som også tilbyr dekkskift og dekkhotell.

Vi har lang erfaring og ekspertise innen bilreparasjoner og vedlikehold, og våre dyktige mekanikere gjør sitt ytterste for å gi din bil den omsorgen den fortjener. Vi tilbyr kvalitetssikre bilverkstedtjenester til både private og bedrifter i Heimdal og omegn. 

Noe du lurer på? Kontakt oss!

hCaptcha

Følg oss gjerne på sosiale medier